maanantai 16. maaliskuuta 2015

ILLEGAL ALIENS

Keskiviikkona 4.3 suuntasimme kohti Helsingin keskustaa aikeenamme pelata erästä seikkailupeliä joka pohjautuu Smartfeet-nimiseen ohjelmaan. Pelin ideana on paikasta toiseen suunnistus ja pysähtyminen erilaisiin pisteisiin oppimaan uutta. Pysähtymispaikkoja olivat esimerkiksi kuvaliike FotoYks, vaatekauppa H&M sekä Esplanadi.

Kiersimme paikasta toiseen muutaman tunnin ajan, kävimme lounaalla Subwayssa ja vastasimme valmiiksi suunniteltuihin tehtäviin tabletilla samalla kun olimme liikkellä. Yksi tehtävistä oli vierailla H&M:llä ja koota asu joka sopisi työhaastatteluun. Valitsimme rennot mutta siistit vaatteet; bleiserin, boyfriend-tyyliset farkut (jotka olivat aivan liian isot) ja raidallisen kauluspaidan.

Suosikkini kaikista pysähtymispaikoista oli FotoYks jossa opimme paljon siitä, miten kuvia tehdään ja millaista työtä paikan työntekijät tekevät päivittäin. Pelissä oli hyvää vierailu alaan liittyviin paikkoihin jossa opimme erilaisista työmahdollisuuksista ja pääsimme kuulemaan alan ihmisiä. Huonoa oli tehtävät joista ei ollut lainkaan varsinaista hyötyä, esimerkiksi vaatetehtävä joka itsellenikin ainakin aiheutti vain stressiä.

Ideana peli on hyvä mutta pysähdyspaikkoja pitäisi olla ehkä hieman vähemmän ja niiden tulisi liittyä vähän enemmän alaan jotta hyötyisimme niistä. Kaupungilla edestakaisin ramppaaminen on itselleni ainakin suuri stressitekijä ja väsymys iskee nopeasti jo muutaman tunnin päästä, joten pelin kesto tulisi olla max. 3-4h eikä 8 tuntia mikä oli tällä kertaa varattu pelin pelaamiseen.

Ihan hyvä fiilis jäi käteen tästä pelistä mutta pelin kesto oli liian pitkä vaikken edes päässyt pelaamaan aivan loppuun asti.

- Melissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti